Corporate

Natick, MA 二月 13, 2020

Cognex Names Paul Todgham as Chief Financial Officer

Cognex Corporation (NASDAQ: CGNX), a leader in industrial machine vision, today announced the appointment of Paul Todgham as Senior Vice President of Finance and Chief Financial Officer, effective March 9, 2020. In this role Mr. Todgham will lead Cognex’s global finance and administration organization. He will be based in the company’s Natick headquarters and will report to Cognex’s President and CEO, Robert J. Willett.

“Paul has extensive experience leading financial, strategic and operational planning for a range of large-scale businesses,” said Robert J. Willett, President and CEO of Cognex. “He will be a great partner as we prepare Cognex for its next phase of growth and long-term value creation.”

Most recently, Mr. Todgham spent six years at Levi Strauss & Company (NYSE: LEVI), where he served in a range of senior leadership positions, including leading finance for the company’s Global Supply Chain, Distribution, Merchandising, Planning, Design and Marketing teams. Prior to his time at LS&Co., Mr. Todgham was Vice President of Finance for Ross Stores, Inc. (NASDAQ: ROST) where he led FP&A, Treasury and merchandise finance. Earlier in his career, he worked at Boston Consulting Group, advising clients in the technology and consumer sectors on issues of strategy, operations and organization. Mr. Todgham holds an MBA from Stanford University, an MPhil in Economics from the University of Cambridge, and a BA from Harvard University.

作为全球领先的机器视觉公司,康耐视自从 1981 年成立以来,已经销售了 200 多万套基于图像的产品,累计利润超过 70 亿美元。康耐视总部设在美国马萨诸塞州纳提克郡,在美洲、欧洲和亚洲设有办公室和经销处。更多详情,敬请登录康耐视公司网站 www.cognex.com

本新闻稿中的某些陈述并非仅涉及旧问题,而是前瞻性陈述。这些陈述的特征是使用关键字 预期、 预测、 估计、 相信、 想像、 意向、 计划、 将、 可能、 会、 可能、 应该、以及类似词语和其他类似语气的陈述。这些前瞻性陈述涉及可能导致实际结果与预期产生重大差异的已知和未知的风险和不确定性,其中包括业务和市场趋势、未来财务表现、客户订单率和相关收入的时间、预期增长领域、新兴市场、未来产品组合、研发活动、投资、战略计划、收购带来的预期收益、股息、股票回购和其他税收事项。此类风险和不确定性包括:(1) 全球经济的当前和未来状况,包括征收关税或出口管制;(2) 损失大客户或大客户减少购买;(3) 对消费电子或汽车行业收入的依赖;(4) 无法渗透物流业和其他新市场;(5) 无法获得可观的国际收入;(6) 外汇汇率的波动和衍生工具的使用;(7) 信息安全漏洞或业务系统中断;(8) 无法吸引和留住技术熟练员工;(9) 无法有效地管理我们的增长;(10) 依赖主要供应商来制造和交付我们产品的关键组件;(11) 无法有效地管理产品过渡或无法准确地预测客户需求;(12) 无法设计和制造高质量的产品;(13) 当前产品技术过时且无开发新产品的能力;(14) 无法正确地管理产品和服务的分销;(15) 无法保护我们的专有技术和知识产权;(16) 卷入耗时且成本高昂的诉讼;(17) 竞争压力的影响;(18) 整合并实现收购业务预期成果的挑战,包括最近对 Sualab 的收购;(19) 与我们的投资或收购的无形资产或商誉有关的潜在减值支出;(20) 承担额外的税收负债;以及向美国证券交易委员会 (SEC) 提交的康耐视报告(包括截至 2019 年 12 月 31 日的会计年度 10-K 表)中详细说明的其他风险。请不要过分依赖任何此类前瞻性陈述,这些陈述仅以叙述之日为准。在前瞻性陈述日期之后,康耐视拒绝对此类陈述承担任何更新责任。

联系人:

Liz Bradley